Dersom du er interessert i tennis er det ingenting som slår opplevelsen av å få med seg en tennisturnering som publikum. I denne artikkelen har vi samlet god informasjon til deg om hvilke turneringer det kan være verdt å få med seg.

Wimbledon

Hvor ellers å begynne enn ved den mest prestisjefylte tennisturneringen av alle: Wimbledon. Av de fire Grand Slam-turneringene, tiltrekker Wimbledon mest oppmerksomhet og er fortsatt favoritten til både fans og profesjonelle tennisspillere. På denne siden kan du lese mer om Wimbledon og mer å gjøre i London.

US Open

Turneringen US Open er en etterkommer av et av de eldste tennismesterskapene i verden: US National Championship. Denne turneringen ble først ble spilt i 1881 som en nasjonal singel- og doublekonkurranse for menn. Som de fleste store tennismesterskap er US Open like mye et mediesirkus og turistattraksjon som det er en sportsbegivenhet. Om du liker tennis eller ei er US Open en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Australian Open

Happy Slam, som turneringen kalles, er en favoritt blant noen av verdens beste spillere. Melbourne Park-distriktet er for tiden hjemmet til Australian Open.

French Open

Kjent som en av de mest fryktede turneringene blant toppspillere. Denne turneringen spilles på leirebaner, en overflate som bremser spillerne og sørger for slitsomme og harde kamper.