Med morsomme tegneseriefigurer til hvert måltid kan du servere et nytt kapittel for barn som elsker fortellinger. Så hva kan de forvente seg til frokost? En spennende opplevelse etter maten? Med spesialdesignet servise kan du skjemme bort barna dine med noe unikt gang på gang.

Servise og porselen til barn er også fine gaver til barnedåp og fødsler. Enten du skal gi en gave som besteforelder, fadder eller familievenn, kan det være vanskelig å velge en gave til det nye tilskuddet i familien. Et barneservise er en gave som aldri slår feil.

Hvordan velge barneservise?

Barneservise er en viktig del av kjøkkenet når man har barn. Overgangen fra amming til fast føde krever at du har riktige tallerkener og krus. Dette for å hjelpe barnet til å bli vant til å spise og drikke selv.

Hvert trinn og hver alder har sine egne preferanser, og du du vil helst velge noe som passer ditt barn. Det som er sikkert, er at det finnes et stort utvalg av morsomme serviser med figurer og mønstre å velge mellom.

Gjør middagen så mye morsommere med servise som er laget spesielt for dem. Du kan ta en titt her for å kjøpe tallerkener og kopper for barn med de mest populære figurene.