Har du noen gang ønsket å dra på en fotballtur til London, en golftur til ærverdige St. Andrews for å se The Open eller kanskje du drømmer om å se F1 i Barcelona? Eller kanskje du har lyst til å se alle sammen. Du kan reise og se en rekke spennende sportsarrangementer live; her finner du mer informasjon.

Fotballtur til London

En fotballtur til London en uforglemmelig opplevelse. For tiden er hele syv av lagene i Premier League fra London, noe som betyr at det er masse fotball å se dersom man tar en helgetur til den engelske hovedstaden.

I tillegg er London en fantastisk by som har noe for enhver smak. Hvorfor ikke kombinere fotballturen med en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme? London har ikke mindre enn 70 restauranter med minst én stjerne i Michelin-guiden.

F1 i Barcelona

Barcelona er en flott og stor by, med et bredt utvalg av opplevelser. Formel 1-banen ligger omtrent 30 minutter utenfor bykjernen, som gjør det enkelt å kombinere en full F1-helg med storbyferie. Barcelona har noen av de mest kjente severdighetene i verden, så hvorfor ikke benytte muligheten for å se vakre severdigheter, som la Sagrada Familia?